A Wii U és a péniszek

2012.11.25. 13:21 goIya

Ez egy elég morbid mese címe is lehetne de nem az. És nem is arról van szó, hogy valaki a hímtagjával próbálja irányítani a konzolt, mert az legyen az ő baja, otthon úgyse látja senki. A probléma az, hogy mi jut először az ember eszébe, amikor név nélkül rajzolhat valamit úgy, hogy tudja azt több ezren fogják látni? Hát persze, hogy egy.. 8==D.

Az ilyet ráadásul elég sok fiatal korú is láthatja, úgyhogy meg kéne őket valahogy védeni az ilyesfajta traumától. Egy szöveg szűrése nem nehéz, csak össze kell hasonlítani a leírt szöveget a tiltólistás szavakkal és ki kell csillagozni azokat vagy blokkolni az üzenetet. De a rajz az más. Erről a témáról csináltak egy interjút a Wii U Miiverse fejlesztőivel.

Yoshiomi Kurisu elmondta, hogy felállítottak egy csapatot akiknek az volt a feladata, hogy különböző méretű és formájú péniszeket vizsgáljanak, hogy ötletük legyen a szűrő algoritmus megalkotására. Egy hét után jöttek rá arra, hogy lehet inkább rajzokat kéne vizsgálni mint valós képeket.

Amikor kész voltak az első változattal, oda adták a Nintendo of America embereinek tesztelésre, akik egyből ki tudták játszani a rendszert. Olyat csináltak amire senki se gondolt. Több péniszt rajzoltak egy képre.

Mivel erre nem voltak felkészülve pár hét kemény munkával újra írták a rendszert, és végül egy pénisz se ment át a szűrőn. A vicces az, hogy a szűrőt a női nemi szerv kiszűrésére is felkészítették, de senki nem próbált meg puncit rajzolni. Egy felmérés szerint eddig, a Miiverse rajzainak 20%-án található egy vagy több pénisz. Hát kíváncsi leszek, mennyire lesz sikeres ez a szűrő.

De mégi ki gondolta volna, hogy a világon van valaki, akinek az a munkája hogy péniszrajz szűrőt írjon? Ezek a nagy dolgok emberek.

Címkék: Wii U Nintendo Wii

A bejegyzés trackback címe:

https://gadgetfuggo.blog.hu/api/trackback/id/tr564924367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása