CES 2013: Samsung

2013.01.08. 15:02 goIya

A Samsung is megtartotta a sajtótájékoztatóját és már az elején lelövöm a poént. Nem mutatták be a Galaxy S4-et. Túlságosan elvonná a figyelmet a többi újdonságról, amiről akár egy légy is eltudja terelni a figyelmünk.

DNP Samsung 2013 LCDs and plasmasÉs, hogy mi az újdonság? Naná, hogy tv. Az új csúcsmodell az F8000. Lesz 51, 60 és 64 colos méretben természetesen FullHD felbontással. Ezenfelül 4magos processzort kapott, amitöl végre remélhetőleg nem lesz olyan borzalmasan lassú, mint a jelenlegi zászlóshajó. Átalakították és könnyebben kezelhetővé tették a SmarTV felületet, ami intelligensen keres a tv műsorok és streamelhető műsorok között. És persze ott vannak az appok is, meg egy külön felületet kapott a social media is, mert nincs is jobb mint a TV-n Facebookozni. Ezenfelül tovább fejleszteték a hang és gesztusvezérlést is, így már két kézzel is lehet a hadonászni.

Ha, esetleg karácsonyra vettél volna egy csúcs Samsung TV-t, nem kell idegeskedni, hogy máris dobhatod ki.. Ugyanis bemutattak egy Evolution Kit nevezetű szerkezetet, ami az összes újítást elérhetővé teszi a 2012-es TV-ken. Elég csak a hátuljára rápattintani, és máris felturbóztuk a régi készülékünket.

Vagy ha nagyon új, nagyon nagy TV-t szeretnél venni, ami esetleg úgy néz ki mintha egy festőállványon állna, vagy mint egy összecsukott pingpongasztal, akkor vedd meg a Samsung 4K TV-jét.Samsung unveils 85inch S9 UHD TV, 110inch model to follow later this year

Megjegyzés: Nagyon sok TV-t fognak még bemutatni, de csak egymást fogják ismételni a gyártók. Gyorsabb, szebb, nagyobb, 4K, UltraHD,  hangfelismerés, gesztusvezérlés, streaming, app. Csak remélni tudom, hogy valaki tud, valami tényleg újat mutatni.

Vissza Samuhoz. Lerántották a leplet az új Series 7 Chronos és Ultra laptopjaikról. A Chronos egy 15colos, fullHD felbontású, opcionálisan érintőképernyős, erőgép. 2.4 GHz-es Core i7, 16GB RAM, AMD HD8870M GPU. És képesek azt hazudni, hogy 11óra az üzemideje. Az Ultra egy 1080p felbontású,13colos kijelzővel, Core i5 vagy i7-tel, SSD-vel, 16GB RAM-mal, AMD HD8750M-el szerelt, milyen meglepő, ultrabook. 8óra üzemidőt ígérnek neki.Samsung unveils the Series 7 Ultra, refreshes the Series 7 Chronos with a slimmer design

Szó esett még a fényképezőgép vonalról is, ahol az NX300 az újdonság. Egy 20.3 megapixeles, tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgép, beépített wifivel, dönthető érintőképernyővel, okostelefonról való távvezérlési lehetőséggel. És nem erőszakolták rá az Androidot. A kedvenc fejlesztésem, az egylencsés 3D fényképezés és videózás lehetősége. Ha megveszed az amúgy 750dolláros fényképezőgép mellé az 500dolláros objektívet 60fps-es 3D fullHD videót is készíthetsz.

Samsung unveils 3Dcapable NX300 mirrorless camera and 45mm f18 2D3D lens eyesonAki esetleg hi-tech háztartási eszközökre gerjedne, azok számára végre van érintőképernyős, Evernote funkciós, hűtő.

Samsung debuts T9000 refrigerator with LCD and Evernote integration

Ár még nincs hozzá, de az érintőképernyő nélküli verzió 4ezer dollárba kerül, úgyhogy annál csak drágább lehet.

Címkék: Samsung CES 2013

A bejegyzés trackback címe:

https://gadgetfuggo.blog.hu/api/trackback/id/tr505006259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sörde 2013.01.22. 14:29:04

Persze, hogy egymást másolják, hiszen nincs új hal a tengerben. de én akkor is Samsung Smart tv fan vagyok. na persze ez nem azt jelenti, hogy 5 db csúcs szuper Samsung tv áll a lakásomban - bárcsak - de minőségben szerintem ők teszik le a legjobb termékeket az asztalra. a többiek meg lopják az ötleteket, mint már említettük.

süti beállítások módosítása